Ajankohtaista

Rauha hermostolle - yinjoogaa Onnenpaikassa / alkaen 12.8.24

Rauha hermostolle - yinjoogaa Onnenpaikassa
Kaksi erillistä ryhmää: Maanantaisin klo 18 - 19:15 ja maanantaisin klo 19:30 - 20:45

Alkaa 12.8.2024

HINTA: 270€
Sisältää koko syyskauden (18 kertaa)

Ei tuntia syyslomaviikolla 14.10.

opiskelijahinta 240€

Ilmoittaudu sähköpostitse info@joogamimmi.fi - ilmoittautumisen yhteydessä kerro jos haluat maksaa Edenred, Smartum tai Epassi liikuntaeduilla

Yinjooga tarjoaa mahdollisuuden syventyä passiiviseen harjoitteluun, joka rauhoittaa mielen ja kehon kiireisen arjen keskellä. Keskitymme lempeisiin venytyksiin ja syvään hengitykseen, jotka auttavat vapauttamaan jännityksiä kehosta ja lisäämään liikkuvuutta. Yinjooga on ihanteellinen tapa ladata akut ja luoda tasapainoa elämään. Tartu tilaisuuteen ja anna itsellesi lahja täydellisestä rentoutumisesta ja palautumisesta jo heti alkuviikkoon!


Joogatunti on hetki, jolloin laskeudumme syvälle omaan itseemme ja annamme hermostollemme luvan rentoutua. Yinjooga tarjoaa tilan hiljaisuudelle ja hyväksynnälle, jolloin voimme sulkea pois kiireen ja stressin.


Kaikki välineet löytyy paikan päältä. Pukeudu rennosti ja lämpimästi ja ota vesipullo mukaan.

Yinjooga aktivoi parasympaattista hermostoa, jonka vaikutuksesta sydämen syke hidastuu, ruuansulatuselinten toiminta vilkastuu ja verenkierron toiminta rauhoittuu. Joogan yhteydessä opit parasympaattisen hermoston tärkeintä hermoa eli vagushermoa aktivoivia tekniikoita, jotta voit rauhoittaa hermostoasi myös kotikonstein.

 

Pikayhteydenotto

haluatko meidän soittavan sinulle?
Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Varaa aika Osta lahjakortti