Onnenpaikan ihmiset

Olemme täällä juuri Sinua varten

Tea, Onnenpaikka Oy:n perustaja

Tiedättekö jonkun sellaisen ihmisen, joka aina ottaa avosylin vastaan, on aina auttamassa ja ymmärtämässä? Sellaisen, jonka pelkkä läsnäolokin rauhoittaa ja maadoittaa? Tea on juuri sellainen!

Tean elämään on mahtunut jo 43 vuotta erilaisia ylä- ja alamäkiä, joiden takia hänen näkökulmansa elämää kohtaan on ihastuttavan laaja. Kolme poikaa ja yksi enkelipoika ovat olleet myös hänen opettajinaan näiden vuosien varrella.

Tean hoitotaidot ovat moniulotteiset; hierontoja hän on tehnyt jo vuodesta 2001 ja 2016 hän avasi ensimmäisen hoitolansa "Tean Terapiat" Nousiaisiin. Lisäksi hän tarjoaa Shiatsua, intialaista päähierontaa, GuaSha-kasvohoitoja, kuumakivihierontaa, kuivakuppausta ja Raindrop-hoitoja. Hän myös rakastui Young Livingin eteerisiin öljyihin ja onkin käyttänyt niitä hyvin tuloksin hoitolassaan.

Tea rakastaa yli kaiken ihmisiä ja asiakkaitaan, ja eipä taida löytyäkään ihmistä, joka ei tulisi Tean kanssa toimeen. Onnenpaikka mahdollistaa Tealle omien unelmien toteuttamista laajemmin ja vieläpä yhdessä ihanien sielunsiskojen kanssa!

Hoidot: Chi kung -päähieronta, intialainen päähieronta, Shiatsu, Raindrop -tekniikka, Klassinen hieronta 

Varaa aika ›
 

Mona, Onnenpaikka Oy:n perustaja

Myynti/markkinointi

Mona on 28-vuotias kolmen pienen lapsen äiti, yrittäjä ja vaimo. Lukion jälkeen hän lähti selvittämään, kuinka voisi luoda oman uransa niistä elementeistä, jotka ovat hänelle tärkeitä. Lähellä sydäntä ovat luonto, ihmiset, auttaminen ja ihmisten kanssa aito kohtaaminen. Hän oivalsi, kuinka elämän kipeätkin hetket voi kääntää voitoksi ja kuinka niistä oppineena voi myös auttaa muita. ”Jokainen vastoinkäyminen kätkee sisälleen siunauksen” onkin yksi hänen voimalauseistaan ja hän on käyttänyt sitä usein elämän eri vaiheissa.

Kaaduttuaan 10 vuotta sitten rappusissa ja melkein halvaannuttuaan, hän sai kokea kuinka ihminen on kokonaisvaltainen ja moniulotteinen kokonaisuus ja kuinka mieli vaikuttaa fyysiseen kehoon ja toisinpäin. Kuntoutuessaan tapaturmasta, hän sai myös rikkoa vanhoja uskomuksiaan, sekä pääsi ymmärtämään myös omaa fysiikkaansa kraniosakraaliterapian avulla. Young Livingin eteeriset öljyt, luonnonmukaiset oheistuotteet ja ravintolisät veivät mukanaan ja Mona löysikin niihin kiteytettynä hänen tärkeimpiä arvojaan.

Myös verkostomarkkinointi-liiketoimintamalli mahdollisti hänelle elämäntyylinsä, jossa suuressa roolissa on vapaus, ja passiivinen tulo toi myös uusia mahdollisuuksia perhe-elämän vaatimuksiin.

Kolme peräkkäistä raskautta, pienet lapset ja hektinen arki sai Monan uupumaan. Uupumiskokemuksen siunaus oli sen tajuaminen, että uupumus, burnout ja masennus ovat tämän hektisen ja vaativan yhteiskunnan vitsaus, ja me jokainen tarvitsemme paikan jossa hengähtää, rentoutua ja ottaa omaa aikaa, jotta jaksamme.

Ja näin Onnenpaikan tarkoitus kirkastui; paikka, jossa on tilaa ihmisyydelle, nähdyksi ja kuulluksi tulemiselle, voimavarojen lataukselle ja kaikenlaisille tunteille. Ennen kaikkea se on paikka, joka kuiskaa korvaasi: älä huoli, kaikki kääntyy vielä parhain päin!

Hoidot: sokerointi, kasvojen syväpuhdistus, imukuppihieronta

Onnenpaikan työhyvinvointipäivien kokonaisuudet ovat Monan käsialaa.

Varaa aika ›
 

Taina, työntekijä

Taina on Onnenpaikan työntekijä ja aina iloinen kuin aurinko!

Tainan ollessa talossa, voitkin kuulla iloista rupattelua ja naurua heti sisään astuessasi, ja hän on aina auttamassa ja palvelemassa asiakkaita parhaansa mukaan. Taina on Onnenpaikan ensimmäisiä asiakkaita, ja elämäntilanne tarjoili hänelle mahdollisuuden tulla Onnenpaikkaan työkokeiluun, josta luonnollisesti jatkoi osaksi vakiohenkilökuntaa.
Parasta onkin se, että Taina ihastui Onnenpaikan konseptiin ensin asiakkaana, ja nyt saa konkarina olla auttamassa muita kokonaisvaltaisten hyvinvointipalvelujen parissa!
 
Tainan voitte tavata asiakaspalvelussa, kuten kellujien, Life Detoxiin ja Bemer -verisuoniterapiaan tulijoiden ohjauksessa, kuin myös yleisesti hääräämässä ja auttamassa. Myös kuumakivihieronnan ja GuaSha -kasvohoidon varatessanne, pääsette Tainan käsittelyyn. 
 
Hoidot: imukuppihieronta, Chi Kung -päähoito, GuaSha -kasvohoito, kuumakivihieronta
 

Varaa aika ›
 

Maria, yrittäjä

Maria on 41-vuotias kolmen tytön äiti, vaimo ja yrittäjä. Kokemusta monenlaisista työtehtävistä on kertynyt ennen yrittäjäksi lähtemistä, ja sisustussuunnittelijaksi valmistumisen myötä erilaiset sisustussuunnitteluprojektit ovat jääneet lähelle sydäntä.

Vaikka Maria olikin intohimoinen sisustussuunnittelijan työssään, hän koki, että pystyy antamaan vielä enemmän auttaessaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti voimaan hyvin. Niinpä hän opiskeli vyöhyketerapeutiksi, perusti oman yrityksen ja toteuttaa nyt unelmatyötään!

Maria on ulospäinsuuntautunut ja avoin persoona. Hän on helposti lähestyttävä, elämäniloinen, lämmin ja hänen kanssaan on erittäin helppo tulla toimeen. Tämä antaakin uuden ulottuvuuden Marian hoitotyöhön, koska vyöhyketerapian avulla voidaan käsitellä myös tunnelukkoja sekä elämän kipukohtia, joita on turvallista kohdata luotettavan ja ammattitaitoisen hoitajan käsittelyssä.

Vyöhyketerapian lisäksi Maria taitaa Raindrop-tekniikan ja intialaisen päähieronnan.

Varaa aika Marialle050 301 4974

Varaa aika Marialle ›

Anna, yrittäjä

Nimeni on Anna ja olen hieroja. Hierojana olen ollut v.2008 asti ja oikeastaan siitä asti olen myös opiskellut muita tekniikoita; hunajahierontaa, imukuppihierontaa, vanhaa slaavilaista viskeraali vatsahierontaa, myofaskiaalista vapauttamista, syvää faskiahierontaa ja lymfavesihierontaa. Olen myös aloittanut Reiki -energiatyöskentelyn ja luen akaasisia levyjä, joten energia on myös aina osana hoitojani.

13 vuoden hierontakokemuksen ja eri hierontatyylien opiskelun tuloksena, olen kehittänyt oman hoitotavan saadakseni parhaat tulokset työstäni tehokkaasti ja nopeassa ajassa. Tärkeää minulle on myös ottaa koko keho huomioon kokonaisvaltaisesti,
ja tämän takia on myös tärkeää huomioida kehon ongelmakohtien ja kireyksien heijastukset ja vaikutukset koko kehon tasapainoon, ja pyrkiä purkamaan jännitystilat kaikkialta lihaksista. Kun lihasjännitykset ja lukot on avattu, pääsee myös kehon lymfajärjestelmä toimimaan paremmin, kudosten ja solujen ravintoaineidensaanti kohenee ja keho alkaa myös korjaamaan itse itseään.

Olen kokeillut kaikki työssäni käytettävät tekniikat myös itselläni, koska etsin kokoajan tehokkaita menetelmiä parantaakseeni oman kehoni hyvinvointia ja omaa terveyttäni luonnollisin menetelmin. Mielestäni terveyden takaa positiivinen elämänasenne, päivittäinen fyysinen aktiivisuus, puhdas juomavesi sekä ravinto, sekä säännöllinen hieronta tai hierojalla käyminen.

Toivon teille kaikille hyvää terveyttä ja kutsun teidät myös vastaanotolleni hierottavaksi!

Anna tekee myös sokerointeja!

Hoidot: Klassinen hieronta, sokerointi, kasvoja eheyttävä hieronta

Varaa aika Annalle ›

Elina, yrittäjä

Olen Elina, ja olen koulutettu hieroja. 
Kouluttauduin hierojaksi 2021, ja sen jälkeen valmistuin keväällä 2022 koulutetuksi hierojaksi Turun Hieronta-akatemiasta. Hierontatyylini on lempeän tehokas, klassinen hieronta.
 
Hieronta ja hierojaksi lähteminen on aina kiinnostanut minua ja ollut pitkäaikainen haaveeni. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on intohimoni ja hieronnan avulla autan ihmisiä rentoutumaan ja voimaan paremmin. Perusajatuksena on tarjota hierontaa, hyvinvointia ja hyvää mieltä - suurella sydämellä.
 
Tapani toimia on asiakaskeskeinen ja kunnioittava. Työni lähtökohtana on aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden tunnistaminen ja arviointi. Näiden perusteella laadin hoitosuunnitelman.
 
Työssäni hierojana pidän tärkeänä, että saan tehdä töitä sydämellä, auttaa ihmisiä ja ennen kaikkea rakastaa sitä mitä tekee!
 
Hoitovalikoimaani kuuluu lempeän tehokas klassinen hieronta, hemmotteluhieronta, purentalihashieronta, ja intialainen päähieronta. Jokainen hoito on erilainen ja muokkaantuu aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden, ja toiveiden mukaan.
 
Hoitopäiväni ovat tiistaisin ja torstaisin.
Ajanvaraus 045 2009260 tai elina@onnenpaikka.fi
 
Kiireisen ajan keskellä ota itsellesi hetki omaa aikaa, ja nauti hemmotteluhetkestä. Hieronta johdattelee sinut hellävaraisesti arjen yläpuolelle lievittäen samalla mahdollisia kiputiloja. 
Anna itsellesi aikaa pysähtyä!
 
Olet erittäin lämpimästi tervetullut hierontaan ja Onnenpaikkaan!

 

Varaa aika Elinalle ›

Leena, yrittäjä

Leena on vuonna 2017 kalevalaisen jäsenkorjausen aloittanut seniori. Ihmisten hyvinvointi on ollut Leenalla aina
elämässä kantavana ajatuksena lapsesta asti. Akateemiset opinnot veivät hänet kuitenkin viestinnän pariin ja hän toimi viestinnän opettajana ja opinto-ohjaajana varsinaisen työuransa ajan. Saatuaan aikaa perheeltä ja harrastuksilta Leena päätti opiskella työn ohessa kalevalaisen jäsenkorjauksen ja jatkaa nyt hoitoja eläkkeellä ollessaan. Leena on hoitanut kaikenikäsiä asiakkaita; ihan vauvasta aina 92-vuotiaisiin. Kalevalainen jäsenkorjaus sopii siis kaikille, sillä keho tarvitsee 
huolenpitoa läpi elämän ja onneksi voimme tehdä itsellemme ja toisille hyvää monella tavalla. "Tiedän kokemuksesta, että 
luonto palauttaa kiireestä, ruoka on lääke, ja että mm. tuoksujen avulla voimme edistää hyvinvointiamme" kiteyttää Leena.

3-vuotiaan pojan mummana ja 10-vuotiaan mäyräkoiran lomaemäntänä Leena on kiitollinen myös lasten kasvuun ja eläinten hoitamiseen liittyvästä osaamisesta. Hän sanoo itse olevansa esimerkki kalevalaisen jäsenkorjauksen vaikuttavuudesta. Hoidot ovat palauttaneet hänen kehonsa toimivuuden pitkäaikaisten selkä- ja jalkavaivojen jälkeen. Vaivojen syyt löytyivätkin aivan toisaalta, kuin hän luuli. Toisesta jalkapohjasta löytyi vanha arpi, joka syntyi hänen astuessaan naulaan 5-vuotiaana. Asento muuttui toista jalkaa varoessaan ja selkä taasen tärähti pahoin 10-vuotiaana, kun hän putosi keinusta. Molemmista (ja monista muista) kommelluksista hänelle jäi kehoon asentovirheitä, jotka oireilivat 
polvi- ja alaselkäkipuina sekä niskan jäykkyytenä.

Kenenpä kehoon ei elämän aikana olisi tullut erilaisia muutoksia...
Näiden kokemusten ja niihin avun saamisen jälkeen Leena halusi laittaa hyvän kiertämään ja tarjota ihmisille apua kalevalaisen jäsenkorjauksen keinoin.  "Olen oppinut huomaamaan, miten yleisiä asennosta johtuvat kiputilat ovat. Taito on käsissäni, ja tunnen suurta iloa jatkaa hoitoja Onnenpaikassa" 

Varaa aika Leenalle ›

Toni, yrittäjä

Toni on 38 -vuotias isä Turusta, jonka harrastuksiin kuuluu urheilu ja kuntosalilla käyminen. 
Toni toimii pääasiallisesti Mehiläinen Neossa fysioterapeuttina. 
Tämän lisäksi hän on urheiluhieroja, sekä tekee akupunktiota Onnenpaikassa 3vkon välein torstaisin.

Varaa aika Tonille: 050 3744346

Hanna, yrittäjä

Haluan hoitaa ihmisiä, jotta he voisivat paremmin ja koen, että voin omalla osaamisella edistää heidän hyvinvointiaan. Kun jokainen voi hyvin, myös arki on mielekästä, ilon ja elämän täyteistä. Hyvinvointi säteilee myös ympärille ja vaikuttaa kanssaihmisiin.

Haluan tarjota monipuolisesti hoitoja, jotka edistävät ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hoitoni ovat sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Kohtaan ja hoidan asiakasta aina yksilöllisten tarpeiden pohjalta ja jokainen hoito toteututaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Minulle on tärkeää olla merkityksellinen kohtaaminen asiakkaalle ja että hoidollani on pidempiaikaiset vaikutukset arkeen.

Hoitovalikoimastani löytyy klassinen-, purentalihas-, intialainen päähieronta, energia & kvanttihypnoosihoidot sekä korvakynttilähoito.

Hoitopäivät keskiviikkoisin. Ajanvaraukset suoraan Hannalta numerosta 0405951366 tai hanna@sinunpiste.fi

Varaa aika Hannalle ›

Asta, yrittäjä

Bioresonanssin avulla voidaan tukea kehon tasapainoa erilaisissa terveyshaasteissa ja kartoittaa mahdollisia syitä kehon oireilulle, esimerkiksi selvittämällä elimistön vitamiini- ja hivenainetasapainoa.

Kokonaisvaltainen terveys on niin paljon enemmän kuin selvän sairauden puuttumista. Usein kuitenkin sinnittelemme päivästä toiseen erilaisten kroonisten oireiden, kuten väsymyksen, ruuansulatusongelmien, kivun ja iho- ja hengitystieoireiden kanssa. On mahdollista voida kuitenkin paremmin ja minulle on ilo olla tukemassa hyvinvointiasi bioresonanssiterapian avulla.

Vakaan ja pysyvän terveyden saavuttaminen onnistuu parhaiten kun ruokavaliomme tukee optimaalisella tavalla kehon puhdistusprosesseja ja uudistumista. Monien omakohtaisten terveyshaasteiden kanssa taistelleena ja lähestulkoon kaikki mahdolliset ruokavaliot kokeilleena olen todennut, että terveysvaikuttaja Anthony Williamin "Medical medium" -ravintoterapia tarjoaa huikeat työkalut terveyden tasapainottamiseen. Williamin oppien avulla tuhannet ja tuhannet ihmiset ympäri maailman ovat viime vuosina löytäneet uudelleen kadotetun terveytensä. Minä autan myös sinua ottamaan nämä ravintotyökalut käyttöösi ja soveltamaan niitä omaan tilanteeseesi.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni Onnenpaikkaan joka toinen lauantai.

Yleiset ohjeet bioresonanssiterapiaan: suosi pukeutumisessa luonnonmateriaaleja, riisu metallikorut ja muista huolehtia hyvästä nesteytyksestä ennen ja jälkeen mittauksen. Voit ottaa mukaasi käyttämiäsi lisäravinteita / vitamiineja, jos haluat mittauttaa niitä ja tarkistaa niiden sopivuuden sinulle.

Palvelut: Bioresonanssiterapia, Medical Medium -ravintovalmennus

Ajanvaraus: 040 588 7832 

 

Pikayhteydenotto

haluatko meidän soittavan sinulle?
Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä mahdollisimman pian!

Varaa aika Osta lahjakortti